Wędzenie ryb od niepamiętnych czasów jest znane jako doskonały sposób utrwalania i uszlachetniania mięsa.
Proces wędzenia ryb w naszym Gospodarstwie trwa wiele godzin i odbywa się tradycyjną staropolską metodą bez użycia konserwantów i sztucznych dodatków. Wszystkie wędzone przez nas ryby pochodzą z naszej hodowli.Dokładamy wszelkich starań, aby klienci korzystający z naszych usług byli w 100% usatysfakcjonowani. Zadowolenie klientów jest dla nas największym priorytetem.
Smak serwowanych przez nas ryb wyróżnia sposób ich traktowania. Pstrąg źródlany i jesiotr, to jedne z najdelikatniejszych ryb, dlatego obchodzimy się z nimi ostrożnie i delikatnie. Leżakują one w dębowych beczkach w słonej zalewie z naturalnych przypraw, a następnie z sercem gospodarza na drewkach położone wygrzewają się i rumienią, by gościć na Państwa stołach i uświetnić nie tylko specjalne okazje, ale także codzienny posiłek z najbliższymi. Mięso wędzonych przez nas ryb jest miękkie, soczyste i niebywale aromatyczne. Smak tak przyrządzonej ryby, świeżo wyjętej z wędzarni ma się tak, jak węgiel do diamentu.
Gwarantujemy wysoką jakość, niepowtarzalny smak i świeżość serwowanych w naszym Gospodarstwie ryb.
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY |